Vorig weekend is Riet uit logeren geweest bij haar zus en zwager in Nieuwerkerk aan den IJssel. Omdat de baasjes van Kaala daar niet zover vandaan wonen, is er een wandelafspraak gemaakt om op zondagmiddag lekker te gaan wandelen in het gebied Hitland. Dit is het gebied waar wij vroeger altijd onze honden uitlieten, dus goed bekend. Na de koffie, samen met zus Marlies, hup in de auto op weg naar Maria & Ralph en Kaala.

 

Alhoewel koud en winderig, scheen het zonnetje heerlijk, dus goed wandelweer! Tot Riet’s grote verrassing stonden op de parkeerplaats niet 1 maar 2 Aman’s op haar te wachten, samen met hun baasjes! Dat was feest, want ook Karla was helemaal uit Almere komen rijden om met Druwie gezellig mee te wandelen.

 

De twee zusjes konden het, na eerst uitgemaakt te hebben wie nou de ‘opperzus’ was, goed met elkaar vinden en hebben heerlijk lopen stoeien en rennen. Het Hitlandgebied kent een klein bosgedeelte en een groter open stuk. Door het hele gebied kruisen zich vele sloten en slootjes. En u begrijpt het al, een ODH is dan op z’n best. Heerlijk rauzen door al dat vieze stinkende modderwater. Wat een feest!

 

Natuurlijk zijn er ook foto’s gemaakt en zowaar is het ons gelukt (na veel gelach) om ook een groepsfoto te maken. Met dank aan Ralph! Hier vindt u de foto’s van een zeer geslaagde wandeling! Dank je wel Maria & Ralph en Karla! Het was heel fijn om weer twee Aman-zusjes terug te zien!

 
 
Vorige pagina