Bezoek W-nest van de Ooghduyne Pietertjeshoeve

Op 30 april 2008 hebben Yolanthe van der Ree, Saskia van Bruggen en Riet Hogerwerf een bezoek gebracht aan het nestje van Jessie ( Max) von Altdeutschen Eck en Lupus van Redefiner Land, het W-nest van de kennel van de Ooghduyne Pietertjeshoeve http://www.everyoneweb.com/vdoph/.

Al vroeg op pad, verliep de heenreis voorspoedig, totdat de gezellig babbelende dames een belangrijke afslag misten en zich opeens vlakbij Amsterdam bevonden…. Beter ten halve gekeerd dan geheel verdwaald, kwamen we wat later dan gepland, rond 12.30 uur, aan bij de boerderij van Agnes en Piet, alwaar al dat schoons aan puppengeweld al op ons lag te wachten. We hebben genoten van deze heerlijke vrije pups. Jessie en Lupus hebben samen weer voor mooie pups gezorgd, lekker ondeugend en ondernemend. Rondom de boerderij is plek zat voor de pups om heerlijk te stoeien met elkaar en met mama Jessie en Zohreh, (een dochter uit het eerste nest van Jessie) en de Welsh Corgy Blondie.

Na een heerlijke kom soep en broodjes zijn we om 16.00 uur weer naar het hoge noorden vertrokken. Ditmaal verliep de reis vlekkeloos en dat betekende dat ik om 19.00 uur weer thuis was. Merlin, Xerus en Zaza hebben na een onstuimige begroeting nog lang aan me lopen snuffelen!

Agnes en Piet, bedankt voor de gastvrijheid. Jullie kunnen trots zijn op dit mooie nestje! Saskia en Yolanthe, zóó gezellig met z’n drietjes in de auto……bedankt! ;-))) Het fototoestel van Saskia heeft natuurlijk overuren gedraaid en tal van foto’s opgeslagen. Hieronder een kleine impressie. Veel meer is te zien op de site van Saskia & Ronald, www.ofshinjisstar.nl

bij Whisper is iets in het oortje gefluisterd...

de kast is in gebruik genomen als extra hol

die bal is van mij,hč, afblijven!

geheel geconcentreerd...

here I come!

Terug naar het fotoboek

Zohreh speelt ook mee!

van mij!!!

touchdown!

toe nou, mam!

ook grote dochter wil nog wel een robbertje met Jessie stoeien

lekker koppie...

kom op meiden, speeluuuh!

in coma...

ik ga de wereld verkennen

huuuu..wegwezen,ze hebben het op mijn tepels gemunt!

nog eventjes aan de melkbar